-
-
522 m
4 m
0
26
52
104,72 km

Vista 523 vegades, descarregada 7 vegades

a prop de Blanes, Catalunya (España)

Català: Bonica ruta en BTT (107km - aprox.+2600) amb inici Blanes i finalització a Girona, tot creuant dos espais naturals de gran valor ecològic i paisatgístic, el Massis de l’Ardenya Cadiretes i el massis de les Gavarres. La ruta es 100% ciclable, 95% camins, pistes i corriols i el 5% restant asfalt. Puja als pics del Monclar 417m, el Puig d'Arques 528 m, el Puig de les Gavarres 533m i el Montigalar 464 m, aquets tres últims els tres més alts de les Gavarres, des d’on gaudireu d'unes magnífiques panoràmiques.

Recomano no fer la ruta durant períodes de forta calor, ja que es podria tornar molt dura. La ruta passa per punts on es pot avituallar, com per exemple Tossa de Mar, el restaurant de l’Ermita de Sant Grau, Romanyà de la Selva, restaurant Els Metges (no us perdeu el lledoner centenari que hi ha davant del restaurant) i Els Àngels, des d'aquí una trepidant baixada fins a Quart.

Salut.

Castellano: Bonita ruta en BTT (107km - aprox. + 2,600) con inicio Blanes y finalización en Girona, cruzando dos espacios naturales de gran valor ecológico y paisajístico, el Massis de l'Ardenya Cadiretes y el massis de les Gavarres. La ruta es 100% ciclable, 95% caminos, pistas y senderos y el 5% restante asfalto. Sube a los picos del Monclar 417m, el Puig d'Arques 528 m, el Puig de les Gavarres 533m y el Montigalà 464 m, estos tres últimos los tres más altos de las Gavarres, desde donde disfrutará de unas magníficas panorámicas.
 
Recomiendo no hacer la ruta durante períodos de fuerte calor, ya que se podría volver muy dura. La ruta pasa por puntos donde se puede avituallar, como por ejemplo Tossa de Mar, el restaurante de la Ermita de Sant Grau, Romanyà de la Selva, restaurante Els  Metges (no se pierdan el almez centenario que hay delante del restaurante) y Els Àngels, desde aquí una trepidante bajada hasta Quart.

salud.

English: Beautiful mountain biking trail (107km - aprox. + 2600) with start and finish in Girona Blanes, crossing two natural areas of great ecological and landscape massif Ardenya Cadiretes and Gavarres massif that rises to highest peaks. The route is 100% cyclable, 95% roads, tracks and trails and the remaining 5% asphalt. During rutra towns and find restaurants where you can eat.

Comentaris

    Si vols, pots o aquesta ruta.